Tilmelding til Indtrans og Container regnskab

Alex Andersen Ølund A/S
Holkebjergvej 54
DK - 5250 Odense SV

Åbningstid
7.00-17.00
Tlf. 66188197
Fax : 66187217

Kontakt
Containerfragtkonceptet

I Alex Andersen Ølund A/S er en af de væsentligste serviceydelser, vi kan tilbyde vores kunder, at køre på containerfragtkonceptet.

Containerfragtkonceptet blev indført i 1995 efter forespørgsler fra flere små grossister. Siden er konceptet stille og roligt blevet udviklet. I de første år blev det implementeret og brugt i Danmark, Sverige og visse steder i Norge. I dag kan vi tilbyde containerfragtkonceptet til alle vores kunder.

Hvad er containerfragtkonceptet

Containerfragt er et system, hvor vi kører kundens varer på en type blomstercontainere, der kan justeres således, at de kan tilpasses alle blomster og planter. Konceptet har mange fordele. Det giver blandt andet kunderne en stor fleksibilitet, fordi de ikke er afhængige af at sælge en bestemt mængde for at få det transporteret. Med containerfragtkonceptet kan man nøjes med at købe den plads, der er nødvendig til den pågældende transport. Man behøver altså ikke købe en hel bil.

Når man sammenlaster fra forskellige kunder, bliver der kortere mellem leveringsadresserne og omkostningsniveauet falder dermed samtidig med, at det bliver nemmere at overholde kundens deadlines.

Til de kunder, der ønsker at køre på containerfragtkonceptet, sender vi zonekort og zonepriser ud. Når vi kan gøre det, skyldes det, at vi har opbygget et stort fysisk netværk af omlæsningsterminaler, der gør os i stand til at lave en ruteoptimering og en stor kapacitetsudnyttelse, der kommer kunderne til gode.

Se zonekortet for Danmark her

Som ekstra serviceydelse tilbyder vi kunderne at stå for administrationen af containere og hylder, der alle lejes af Containercentralen. Med denne service vil kunden opleve fordelen, at de ikke selv skal administrere, leje eller investere i containere.

Ønsker kunder at købe en bil på kilometerpenge eller timeløn, tilbydes dette dog også i en vis udstrækning.

 

Alex Andersen Ølund A/S . Holkebjergvej 54 . DK-5250 Odense SV . Telefon: 66 18 81 97         Fax : 66 18 72 17